URBACO EN

Intergate har sedan slutet av 90-talet installerat över 100 automatiska pollare och levererat flera hundra fasta och demonterbara. Trots detta vet vi att pollare är en relativt ny produkt och att funktion och begrepp inte alltid är helt lätt att förstå. Det finns många olika typer och många användningsområden. Vi förklarar gärna hur de olika produkterna kan användas så att funktionen blir den förväntade.
Vi installerar oftast pollare från URBACO i Frankrike som kanske har den största kunskapen av automatiskt nedsänkbara pollare i Europa med över 10.000 tillverkade pollare.

Läs mer om URBACOs pollare

Det ni eventuellt inte hittar här får ni gärna mejla eller ringa oss om.

Referenslista

Urbaco automatiska pollare
Automatiskt nedsänkbara pollare finns i pneumatiskt och hydrauliskt utförande. Ytbehandling i lackerat gjutjärn eller rostfritt utförande och med många olika funktioner beroende på önskemål. Det viktigaste på en nedsänkbar pollare är det som man inte ser, dvs fundamentdelen under mark. Den bestämmer oftast vad en pollare står emot vid en eventuell påkörning. Automatiskt nedsänkbara pollare i citymiljöer är ett nytt växande begrepp, där andra krav gäller och lösningarna kan bli annorlunda. Här är ledorden hållbarhet, kvalitet och kunskap.

Pneumatiska eller hydrauliska gjutjärnspollare G6Läs merVideo Crash test

Pneumatiska eller hydrauliska rostfria pollare G6Läs mer

G6 EVO för enklare service och större variation i utseendet. Finns i utförande med inbyggd hydraulik, samt hydraulisk eller pneumatisk. Samma smarta lösning för enklare service i alla tre varianterna.
Läs mer/Inbyggd hydraulikLäs mer/HydrauliskLäs mer/PneumatiskVideo

Säkerhetspollare HDLäs mer

Luxor: en något enklare pollare, främst avsedd/lämpad för privata applikationer. Läs merVideo

NEON: när man inte bara vill stoppa utan även belysa. Läs merVideo