URBACO EN

Intergate har sedan slutet av 90-talet installerat flera hundra automatiska pollare och levererat ännu fler fasta och demonterbara. Trots detta vet vi att pollare är en relativt ny produkt och att funktion och begrepp inte alltid är helt lätt att förstå. Det finns många olika typer och många användningsområden. Vi förklarar gärna hur de olika produkterna kan användas så att funktionen blir den förväntade.
Vi är exklusiv distributör i Sverige för URBACO från Frankrike som har den största kunskapen av automatiskt nedsänkbara pollare i Europa med över 10.000 tillverkade pollare.

Referenslista

Passerkontroll med pollare

Urbaco automatiska pollare
Automatiskt nedsänkbara pollare finns i pneumatiskt och hydrauliskt utförande. Ytbehandling i lackerat gjutjärn eller rostfritt utförande och med många olika funktioner beroende på önskemål. Det viktigaste på en nedsänkbar pollare är det som man inte ser, dvs fundamentdelen under mark. Den bestämmer oftast vad en pollare står emot vid en eventuell påkörning. Automatiskt nedsänkbara pollare i citymiljöer är ett växande begrepp, där andra krav gäller och lösningarna kan bli annorlunda. Här är ledorden hållbarhet, kvalitet och kunskap.
G6evokollmotst
 
 
G6 EVO med sin geniala uppbyggnad ger variation i utseendet, enkel service och 10-års garanti på vissa delar, även efter en påkörning. Läs mer
 
G6 EVO är den perfekta pollaren för t ex skolor, köpcentra, hotell eller där man inte kräver säkerhetspollare. Läs mer om G6 EVO

 
 
G6 Evo fastaG6 EVO finns även som fasta förstärkta pollare i 2 olika utföranden när man kräver fasta i samma klass som de nedsänkbara:
Fasta, min djup 350 mm under mark. Läs mer Ritningar
Fasta ytmonterade, min djup 220 mm under mark. Läs mer Ritning
 

 

Luxor: en något enklare pollare, främst avsedd/lämpad för privata applikationer. Läs mer