URBACO EN

Intergate har sedan slutet av 90-talet installerat flera hundra automatiska pollare och levererat ännu fler fasta och demonterbara. Trots detta vet vi att pollare är en relativt ny produkt och att funktion och begrepp inte alltid är helt lätt att förstå. Det finns många olika typer och många användningsområden. Vi förklarar gärna hur de olika produkterna kan användas så att funktionen blir den förväntade.
Vi är exklusiv distributör i Sverige för URBACO från Frankrike som har den största kunskapen av automatiskt nedsänkbara pollare i Europa med över 10.000 tillverkade pollare.

Passerkontroll med pollare Referenslista

Urbaco automatiska pollare
Automatiskt nedsänkbara pollare finns i pneumatiskt och hydrauliskt utförande. Ytbehandling i lackerat gjutjärn eller rostfritt utförande och med många olika funktioner beroende på önskemål. Det viktigaste på en nedsänkbar pollare är det som man inte ser, dvs fundamentdelen under mark. Den bestämmer oftast vad en pollare står emot vid en eventuell påkörning. Automatiskt nedsänkbara pollare i citymiljöer är ett växande begrepp, där andra krav gäller och lösningarna kan bli annorlunda. Här är ledorden hållbarhet, kvalitet och kunskap. G6 EVO med sin geniala uppbyggnad ger variation i utseendet, enkel service och 10-års garanti på vissa delar, även efter en påkörning. Läs mer
G6 EVO kollisionstest
G6 EVO är den perfekta pollaren för t ex skolor, köpcentra, hotell eller där man inte kräver säkerhetspollare. 
 
Luxor
Luxor är en något enklare pollare, främst avsedd/lämpad för privata applikationer.