Automatic Systems från Belgien är det företag som levererat flest speedgates i världen (även i Sverige). De har nära 50 års erfarenhet av området och produkterna har hög kvalité, stor tillförlitlighet, lång livslängd och hög genomströmningshastighet.
Det är ingen tillfällighet att man levererat tiotusentals grindar till tunnelbanor i 25 länder samt flera tusen ytterligare grindar till olika applikationer i ytterligare 50-talet länder med totalt ca 90 miljoner dagliga användare.Produktöversikt

SmartLane är den 3:e generationen av automatiska grindar. Den är moduluppbyggd, driftsäker, pålitlig, elegant, säker, snabb, utrymmessnål och stryktålig. Att den dessutom är mekaniskt låst i öppet respektive stängt läge och inte kräver batteri-backup för att öppna vid strömavbrott gör inte det hela sämre. Glashindren är av 12 mm härdat glas och går att få i upp till 1900 mm höjd. Fingerskydd är standard.   Broschyr Video 

PNG är den 2:a generationen av automatiska grindar och har tillverkats i över 20 år.

SL901 v2
SmartLane 901 är en entrégrind med normal intrångssäkerhet i en riktning, hög intrångssäkerhet i den andra och hög personsäkerhet i båda riktningarna.

Läs merBroschyrVideoCAD-ritningarBIM (.rfa)

Speedgate SmartLane SL902

SmartLane 902 är en entrégrind med hög intrångssäkerhet och hög personsäkerhet i båda riktningarna.

Läs merBroschyrVideoCAD-ritningarBIM (.rfa)

Speedgate SmartLane SL911


SmartLane 911 med normal intrångssäkerhet i en riktning, hög intrångssäkerhet i den andra och hög personsäkerhet i båda riktningarna.

Läs merBroschyrVideoCAD-ritningarBIM (.rfa)

Speedgate SmartLane SL912
SmartLane 912 är en entrégrind med hög säkerhetskontroll i båda riktningarna. SmartLane 912 är med sin extra bredd även anpassad för rörelsehindrade.
SL911 Twin


SmartLane 911Twin är en entrégrind framtagen för att på minsta möjliga utrymme mellan två väggar erbjuda två separat arbetande passager.

SmartLane 911Twin har hög kontroll i en riktning och är avsedd för icke övervakade receptioner.

Läs merBroschyrCAD-ritningar

SL912 twin v2

SmartLane 912Twin är en entrégrind framtagen för att på minsta möjliga utrymme mellan två väggar erbjuda två separat arbetande passager.

SmartLane 912Twin har hög kontroll i båda riktningarna och kan användas för icke övervakade receptioner.

Läs merBroschyrVideoCAD-ritningar

PNG381

Den automatiska entrégrinden PNG381 har normal kontroll i en riktning och extra hög säkerhetskontroll i andra riktningen. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.

Läs mer
PNG391

Den automatiska entrégrinden PNG391 är utvecklad för rörelsehindrade eller andra med breda vagnar och har normal kontroll i en riktning och extra hög säkerhetskontroll i andra riktningen. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.

Läs mer
PNG382

Den automatiska entrégrinden PNG382 har extra hög säkerhetskontroll i båda riktningarna. Den genomarbetade designen gör att den passar i de flesta miljöer.

Läs mer
PNG392

Den automatiska entrégrinden PNG392 är utvecklad för rörelsehindrade eller andra med breda vagnar och har extra hög säkerhetskontroll i båda riktningarna.

Designen gör att den passar helt till den traditionella PNG382.

Läs mer