Grind

 

Entrégrind AL 933-934 är en helt ny serie (7 st med olika höjder) från Automatic Systems avsedda att styras från t ex en reception där man behöver extra passagebredd.

De är utrustade med funktionspiktrogram (som visar grönt i passageriktningen och rött från andra hållet) som underlättar för de passerande.

De kan installeras ensamma, mot varandra (med individuell eller simultan styrning) eller tillsammans med de automatiska grindarna SlimLane.

Läs mer

SL93x

SmartLane 93x är ett glashinder från Automatic Systems med mycket hög kvalitet och prestanda som finns i många olika höjder - för bevakade passager. SL93x kan även fås i vissa specialutföranden (se t ex Bilder nedan från Liseberg), kan öppnas i båda riktningarna och är avsedd att användas i övervakade områden när man behöver extra passagebredd.

Läs merCAD-ritningBilder

TBV327

TBV327 från Automatic Systems är en elegant, roterande entregrind för tillträdeskontroll vid bevakade passager. Mittpelaren har tre blad av härdat 10 mm glas och omgärdas av två kraftiga, böjda bågar av borstat rostfritt stål.

TBV327 kan användas tillsammans med de flesta förekommande passersystem.

Läs merCAD-ritning

PEGAS GLE (Ø168)

Den motordrivna glasgrinden PEGAS GL/GLE finns i flera utföranden. Ett prisvärt alternativ. Spänningsaggregatet monteras separat, till exempel i en närliggande reception.

Läs mer

pegas hg 204

Den motordrivna glasgrinden PEGAS HG finns i flera utföranden med glas upp till 1800 mm. Spänningsaggregatet monteras separat, till exempel i en närliggande reception. 

Läs mer