Slussar används där man kräver extra hög säkerhet. De är normalt utrustade med laminerat glas och kan levereras med t ex metalldetektering (vapenkontroll), viktkontroll, föremål kvar i slussen eller kontroll av en person per passage.

TONALI från Italien har tillverkat säkerhetsutrustningar till banker sedan 60-talet. Under 80-talet togs de första automatiska säkerhetsslussarna fram. Efter mer än 13.000 levererade enheter över hela världen har man kunskaper utöver det vanliga och är kända som en av de bästa inom sitt område med mycket hög kvalitet.

En total överblick av hela produktsortimentet hittar ni här.  
De vanligaste hittar ni längre ned på sidan.

SCHNEEBELI från Schweiz har sedan mitten på 70-talet levererat säkerhetsslussar till banker i Schweiz och närliggande länder. Storsäljaren, system RENO, kan kombinera säkerhet, brandskydd, materialtransport och utrymning.

TONALI TondaLightK

Tonda-serien är en snygg, säker och prisvärd familj av slussar. De är baserade på tidigare storsäljaren EM24K och finns i flera olika storlekar och med olika tillbehör. De kan levereras färdigmonterade eller i delar. Bilden Tonda Light K med tillvalet metalldetektor.

Läs mer  CAD-ritning

TONALI EM24K

EM24K med den klassiska designen och alla tänkbara tillbehör har alltid varit en storsäljare. Den finns i tre olika storlekar och kan fås med passagen rakt igenom (180°) eller 90° åt höger eller vänster. EM24 K kan levereras färdigmonterad eller i delar.

Läs merCAD-ritning

Duetto AC

Duetto AC är en enpersonssluss i två olika storlekar som är avsedd att användas i kontorsentréer eftersom den tack vare sina delade slussdörrar har en högre genomströmning jämfört med de andra slussarna. De kan levereras färdigmonterade eller i delar. 

Läs mer

 

BioSec

Tonali har hittills levererat över 1000 enheter av BioSec enbart till Italienska postverket. Den finns i två olika modeller och är utformad för hög inbrottssäkerhet samt för utrymning.
Den kan förses med tillbehör såsom enpersonkontroll, skottsäkert glas upp till BR4/S-P8B, biometrisk fingeravläsning, mikrokameror mm.

Läs mer CAD-ritning

Portale rensad

När det finns behov av att höja säkerheten kring en befintlig entré, så är den motoriserade kompaktdörren från Tonali en perfekt och flexibel lösning.

Detta är även ett mycket bra alternativ till traditionella skjutdörrar tack vare att kompaktdörren tar mycket lite sidoutrymme.

Läs mer

TONALI har ett stort antal olika storlekar på programmet. Vi har gjort en sammanställning där man kan se mer om de vanligaste modellerna.
Kontakta oss gärna när ni behöver mer information.

Läs mer

Reno sid 1

System RENO kan kombinera säkerhet, brandskydd, materialtransport och utrymning i ett system. 

Reno kan anpassas och utformas för många olika situationer och behov.

anim1transportdurchganganim2

Läs mer