SKYDD! 2020

Vi har bokat monter till SKYDD 2020 och ser fram emot ännu en intensiv och rolig mässa med många besök den 20-22 oktober 2020. Vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Speedgates SMartLane och SlimLane på SKYDD2018

Då var SKYDD över för den här gången. Tack till er som besökte oss och tack till alla som jobbade med montern och allt kring den.

Med oss hade vi produkter från flera av våra leverantörer. Mest uppmärksamhet fick pollarna som vi  öppnade och stängde med GSM och fjärrkontroller och den kraftiga staketbommen BLG77.

På scenen intill vår monter hölls flera intressanta seminarier med säkerhetstema, bland annat om att öka tryggheten i skolmiljö. Intergate har redan hjälpt flera skolor med deras skalskydd och det var roligt att vi på mässan kunde demonstrera några av de speedgates vi kan erbjuda. Även säkerhetsslussen Tonda Light med enpersonskontroll fick besök och testades.

Det är många spännande projekt på gång! Några fler snabba bilder här nedan.

Staketbommen BLG77, säkerhetspollaren ONE50 och den robusta pollaren G6 EVOMångsidiga trafikbommen BL229 med det smarta streckkodssystemet Easy Access Enpersonsslussen Tonda LightNågra av våra trevliga besökare

Mässmonter Skydd 2016

Ännu en givande SKYDD! mässa
Vi hade trevliga och inspirerande dagar då vi träffade kunder, leverantörer och andra besökare i vår monter på SKYDD 2016 på Stockholmsmässan i Älvsjö den 25-27 oktober. Tack alla ni som besökte oss! 

Läs mer om mässan på www.skydd.net.

Nästa SKYDD-mässa går den 23-25 oktober 2018.

 

SKYDD

Då var SKYDD! över för i år
Så trevligt att träffa kunder, leverantörer och andra besökare i vår monter A17:14 på SKYDD 2014 på Stockholmsmässan i Älvsjö den 14-16 oktober. Tack alla ni som besökte oss! 

Läs mer om mässan på www.skydd.net.

Nästa SKYDD-mässa går den 25-27 oktober 2016.

 

Masslogga-Skydd 2014 HR

Intergate deltog på i mässan SKYDD & SÄKERHET Öresund som hölls i Malmö 5-6 februari 2014.

Det var trevligt att träffa såväl befintliga som nya kunder, leverantörer och andra i monter D14 på MalmöMässan. Tack för att ni besökte oss!

I vår monter visade vi SlimLane 944 på podium – som var den produkt som flest visade intresse för – SmartLane 910, samt NEON, nytillskottet bland pollarna.

Så här såg montern ut strax innan mässan drog igång:

MassmonterM

SKYDD & SÄKERHET var en ren fackmässa och endast öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor.

logo-Skydd08Skyddsmassan-alvsjo-2012-hemsida

 

Succé igen!
Skyddsmässan i Stockholm 2012, 2010 och 2008 blev rungande succér för oss!
Nya kontakter knöts, kontakten med gamla bekanta kunde laddas med ny energi och viktiga affärsbeslut kunde tas under trevliga och professionella former.

I vår monter fanns som vanligt produkter som imponerade på gamla och nya kunder.
De som frestats att köpa billigare produkter kunde på plats se vad de gått miste om.

Tack för den här gången och på återseende!