Automatic Systems

Intergate har sedan slutet av 90-talet installerat flera hundra automatiska pollare och levererat ännu fler fasta och demonterbara. Trots detta vet vi att pollare är en relativt ny produkt och att funktion och begrepp inte alltid är helt lätt att förstå. Det finns många olika typer och många användningsområden. Vi förklarar gärna hur de olika produkterna kan användas så att funktionen blir den förväntade.
Vi är exklusiv distributör i Sverige för URBACO från Frankrike som har den största kunskapen av automatiskt nedsänkbara pollare i Europa med över 10 000 tillverkade pollare.

Vi skiljer på automatiskahalvautomatiskademonterbara och fasta pollare. Vilken typ som är aktuell beror på hur ofta passagen behöver öppnas. Vilken pollarmodell man sedan väljer beror på vilken säkerhetsklass man behöver. Det finns många olika typer och många användningsområden och vi kan förklara hur de olika produkterna kan användas så att funktionen blir den förväntade. Titta igenom vårt breda sortiment av pollare och kontakta oss för en mer ingående diskussion.

Passerkontroll med pollareReferenslista

Video kraschtest ONE50 EVO