Trafikbom BL229
Trafikbom BL229 med ledad arm

Trafikbom BL229 är en av våra mest mångsidiga vägbommar. Det är en trafikbom med mycket hög prestanda och stor pålitlighet som gör den lämplig att använda den i många olika applikationer, till exempel för trafikstyrning, parkering, campingplatser eller ställplatser, på industriområden och i bostadsområden.

BL229 är en vägbom som har snabb och mjuk öppning och stängning (från 1,5 sekunder). Den kan anpassas till olika fordonsflöden och är utformad för kontinuerlig drift. Rörelserna är reversibla. Bomarmslängden kan anpassas, upp till 6 m. Logiken är programmerbar med möjlighet att styra till exempel trafikljus och grindar.

BL229 kan utrustas med vinklad bomarm, vilket gör det möjligt att installera bommen även där takhöjden är begränsad.

Produktblad BroschyrVideo BIM (.rfa)Fundament CAD (dwg)

Trafikbom BL229 Tull

BL229 Tull har snabb och mjuk öppning och stängning (från 0,6 sek). Vägbommen är anpassningsbar till olika fordonsflöden. Utformad för kontinuerlig drift. Reversibla rörelser. Anpassningsbar längd upp till 4 m. Programmerbar med styrning av trafikljus och grindar.

Produktblad Video BIM (.rfa)Fundament

Trafikbom BL15

Trafikbom BL15 med runt bomhus och utbytbara sidopaneler är framtagen för enkla och säkra passager med normal öppningsfrekvens och fri bomarmslängd max. 4 m.
Öppningshastighet – från 1,2 sek.

Produktblad BroschyrFundament

  • BL229 utrustad med bomkjol
  • BL229 med vinklad bomarm
  • BL15 på en parkering
  • Strömstad Camping BL229
  • Trafikbom BL15 i infart till parkeringshus
  • Trafikbom BL15 kontrollerar in- och utfart till en parkering