Kontakta oss med dina frågor, funderingar, behov och önskemål.

Intergate AB
Hantverkaregatan 14
SE-444 32 Stenungsund

Tel: 010 206 77 33, Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Org. nr: 556507-6402, VAT. nr: SE556507640201
Bankgiro: 5943-7111

Fakturor

Fakturor skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. i pdf-format. Intergate omfattas av reglerna om omvänd skattskyldighet för mervärdesskatt inom byggsektorn.

Andra frågor

Mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fyll i formuläret. För att dina uppgifter ska skickas måste obligatoriska (*) uppgifter vara ifyllda.

Företag:

Namn:(*)
Var vänlig ange namn

Postadress:

Postnummer:

Ort:

Telefon/mobil:(*)
Var vänlig ange Telefon/mobil:.

E-mail:(*)
Inte en korrekt emailadress

Är intresserad av:

Meddelande:


Klicka i rutan
Invalid Input

Om hantering av personuppgifter

Genom att du kontaktar Intergate via hemsidan skickas e-post till oss. Inga uppgifter sparas förrän vi ingår ett avtal.

Därefter sparas endast sådana uppgifter i vårt register som gör att vi kan få kontakt med ditt företag för att fullfölja vårt avtal, d.v.s. kontaktuppgifter (namn, företag, organisationsnummer, telefonnummer och e-postadress) och eventuella data om utrustningen (modell, typ, tillval, programvara, eventuell avtalsinformation).

Informationen sparas tills dess att du ber oss ta bort den. Du har rätt att begära utdrag om vilken information Intergate har sparad om dig och du kan när du vill begära vi tar bort den information vi har sparad. Har du utrustning som Intergate levererat kan en sådan begäran innebära att vi inte med säkerhet kan tillgodose behovet av service och reservdelar i det aktuella fallet.

Informationen lagras i vårt kundregister och inga uppgifter delas med tredje part, om du inte själv uttryckligen begär detta. Uppgifterna är skyddade och får endast hanteras av anställda på Intergate.
Vi uppdaterar vårt kundregister löpande och kontrollerar de uppgifter vi har. Vi är därför tacksamma om du meddelar eventuella ändringar. Vi kan komma att kontakta dig för att verifiera att dina uppgifter stämmer. Felaktiga eller uppgifter som inte går att verifiera tas bort.

Har du frågor om dina uppgifter, kontakta oss på telefon 010 206 77 33. Personuppgiftsansvarig är Intergate AB, org nr. 556507-6402.