TRS37x är en serie rotationsgrindar från välkända Automatic Systems. De finns med 3 eller 4 roterande hinder, i enkel- eller dubbelutförande, samtliga med enkel- eller dubbelriktad trafik.

TRS370
Vändkors TriLane TL2

Rotationsgrinden TRS370 från Automatic Systems som är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt.

TRS370 har tre roterande hinder (120°) i enkelutförande.

Produktblad  BIM (.rfa) CAD (dwg)

Montageskiss (ingjutningsgods) Montageskiss (med mall)

Vändkors TriLane TL2

Rotationsgrinden TRS371 från Automatic Systems som är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt. TRS371 har fyra roterande hinder (90°) i enkelutförande.

Produktblad CAD (dwg)

Montageskiss (ingjutningsgods) Montageskiss (med mall)

Vändkors TriLane TL2
Rotationsgrinden TRS372 från Automatic Systems är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt. TRS372 har tre roterande hinder (120°) i dubbelutförande med två separata passager.
Vändkors TriLane TL2
Rotationsgrinden TRS373 från Automatic Systems är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt. TRS373 har fyra roterande hinder (120°) i dubbelutförande med två separata passager.
Säkerhetsgrind TRS PMR

Säkerhetsgrinden TRS PMR är en säkerhetsdörr som är utformad att släppa igenom personer med nedsatt rörelseförmåga. Grinden är dubbelriktad och manövreras manuellt eller motordriven. Passar perfekt ihop med TRS37x produktlinje av rotationsgrindar, sida vid sida eller som en helt fristående säkerhetsgrind.

Produktblad CAD (.dwg) Montageskiss

Automatic Systems

Automatic Systems från Belgien har över 50 års erfarenhet av området och produkterna har hög kvalité, stor tillförlitlighet, lång livslängd och hög genomströmningshastighet.

Det är ingen tillfällighet att man levererat tiotusentals säkerhetsgrindar till tunnelbanor i 25 länder samt flera tusen ytterligare grindar till olika applikationer i ytterligare 50-talet länder med totalt ca 90 miljoner dagliga användare.

Intergate är certifierad distributör sedan 2001. Certifierad distributör innebär att man har mycket hög kunskap om produkterna, egna utbildade installatörer samt möjligheter att erbjuda kunderna en god service.

Produktöversikt