SmartLane 2900
SmartLane 2910
SmartLane 2900
SmartLane 29xx med öppna förlängningar och höga glas

SmartLane är moduluppbyggd, driftsäker, pålitlig, elegant, säker, snabb, utrymmessnål och stryktålig automatisk grind. Den nya uppdaterade versionen har man stora möjligheter till att anpassa designen efter byggnaden. Modern eller äldre byggnad, den går att anpassa. Grinden är mekaniskt låst i öppet respektive stängt läge och kräver inte batteribackup för att öppna vid strömavbrott. Glashindren är av 12 mm härdat glas och går att få upp till 2000 mm höjd. Fingerskydd är standard.

Video

Komplettera med fasta glaspartier.

Den nya SmartLane-speedgaten bygger på grunderna som har gjort föregångaren så framgångsrik genom åren. Den ikoniska och lätt igenkännliga stilen hos SmartLane har uppdaterats för att möta de senaste trenderna inom arkitekturen. Den höga prestanda och robusthet som ingår i SmartLanes DNA har naturligtvis behållits och förbättrats.

Tack vare DIRAS™ teknologi (Detektering InfraRed Automatic Systems), levererar SmartLane speedgate den bästa detekteringsnivån i klassen som för närvarande finns på marknaden. De nedre cellerna ger också bättre detektering och snabbare reaktion. SmartLane är också “bäst i klassen” i säkerhet, med funktioner inklusive ett säkerhetsnät av celler i kors och extra detektering på de höga glasdörrarna; i kombination med celler nära golv för detektering av barn och rullväska.

SmartLane finns i flera ytbehandlingar och konfigurationer, med eller utan förlängning, möjlighet att integrera alla typer av identifieringssystem. Flera finishalternativ finns tillgängliga inklusive rostfritt stål, lackat rostfritt stål, brons eller guldfinish, allt för att kunna möta olika designtrender, både i moderna och äldre byggnader.

Produktblad CAD (dwg) – 2900 CAD (dwg) – 2910

BIM (.rfa)   Montage 2900  Montage 2910 Kontakta oss

  • SmartLane referensfoto
  • Speedgate SmartLane har detekteringssystemet DIRAS