Automatic Systems från Belgien har 50 års erfarenhet av området och produkterna har hög kvalité, stor tillförlitlighet, lång livslängd och hög genomströmningshastighet.
Det är ingen tillfällighet att man levererat tiotusentals grindar till tunnelbanor i 25 länder samt flera tusen ytterligare grindar till olika applikationer i ytterligare 50-talet länder med totalt ca 90 miljoner dagliga användare. I Sverige finns Automatic Systems vändkors sedan 30 år i de mest skiftande applikationer.

Intergate är certifierad distributör


Intergate är certifierad distributör sedan 2001. Certifierad distributör innebär att man har mycket hög kunskap om produkterna, egna utbildade installatörer samt möjligheter att erbjuda kunderna en god service.

ReferenslistaProduktöversikt

TL2 i rostfritt utförande

TriLane TL2 är ett av de mest "slimmade" vändkorsen på marknaden, huset är endast 235 mm brett. Vändkorsen är särskilt lämpade för till exempel sportanläggningar och kan monteras såväl inomhus som utomhus (IP44).

TriLanes fuskdetektering består av en kamera som triggar ett larm om någon försöker hoppa över eller krypa under hindret. Se fältet som kameran täcker på illustrationerna nedanför.

På TriLane kan impulsgivare som beröringsfria läsare, streckkodsläsare, kortuppsamlare med mera integreras. Det finns konfigurationer som täcker alla möjliga passagesituationer.

Designen och mekanismen är robust och pålitlig. TriLane kan installeras inomhus eller utomhus, ensamma eller bredvid varandra. De kan kombineras med entrégrinden AccessLane för att underlätta passage för personer med nedsatt rörlighet.

TriLane kan förses med en antipanikutrustning - fallande arm – vilket innebär att armen automatiskt faller vid ett eventuellt strömavbrott eller en utrymningssituation.

Bilden ovan visar TL2 i rostfritt utförande (tillval). I standardutförande är sidoplåtarna svartlackade (RAL 9005). Sidoplåtarna kan fås i ett antal standardkulörer:

TriLane RAL-kulörer

TL2 fuskdetektion illust

ToF-kameran ger bra fuskdetektering.

Läs merBIM (rfa)Video

TL01

TriLane TL1 är ett vändkors som tar upp minimal golvyta. De är särskilt lämpade för till exempel sportanläggningar och kan monteras såväl inomhus som utomhus (IP44). I standardutförande är sidoplåtarna svartlackade (RAL 9005) och TL1 finns även i flera andra kulörer, samt i helt rostfritt utförande (tillval).

TL RAL

Läs merBIM-modell (rfa)