Automatic Systems från Belgien är det företag som levererat flest speedgates i världen (även i Sverige). De har över 50 års erfarenhet av området och produkterna har hög kvalité, stor tillförlitlighet, lång livslängd och hög genomströmningshastighet.

Det är ingen tillfällighet att man levererat tiotusentals grindar till tunnelbanor i 25 länder samt flera tusen ytterligare grindar till olika applikationer i ytterligare 50-talet länder med totalt ca 90 miljoner dagliga användare.

Automatic Systems

Intergate är certifierad distributör sedan 2001. Certifierad distributör innebär att man har mycket hög kunskap om produkterna, egna utbildade installatörer samt möjligheter att erbjuda kunderna en god service. Automatic Systems tillverkar flera olika automatiska grindar, bl a: FirstLane, SlimLane och SmartLane.

Referenslista Produktöversikt

Vändkors TriLane TL2

TriLane TL2 är ett av de mest ”slimmade” vändkorsen på marknaden, huset är endast 235 mm brett. Vändkorsen är särskilt lämpade för till exempel sportanläggningar och kan monteras såväl inomhus som utomhus (IP44).

På TriLane kan impulsgivare som beröringsfria läsare, streckkodsläsare, kortuppsamlare med mera integreras. Det finns konfigurationer som täcker alla möjliga passagesituationer.

Designen och mekanismen är robust och pålitlig. TriLane kan installeras inomhus eller utomhus, ensamma eller bredvid varandra. De kan kombineras med entrégrinden AccessLane för att underlätta passage för personer med nedsatt rörlighet.

TriLane kan förses med en antipanikutrustning – fallande arm – vilket innebär att armen automatiskt faller vid ett eventuellt strömavbrott eller en utrymnings situation.

Bilden ovan visar TL2 i rostfritt utförande (tillval). I standardutförande är sidoplåtarna svartlackade (RAL 9005). Sidoplåtarna kan fås i ett antal standardkulörer:

Läs merBIM (rfa)Video

Vändkors TriLane TL2

TriLane TL1 är ett vändkors som tar upp minimal golvyta. De är särskilt lämpade för till exempel sportanläggningar och kan monteras såväl inomhus som utomhus (IP44). I standardutförande är sidoplåtarna svartlackade (RAL 9005) och TL1 finns även i flera andra kulörer, samt i helt rostfritt utförande (tillval).

Läs merBIM-modell (rfa)