Hälsa på några av våra medarbetare…

Martin Persson
Martin PerssonVD
martin.persson@intergate.se | 070 215 12 50

Är genuint intresserad av att skapa och bygga långsiktiga relationer med människor. Stimuleras av att hålla högsta servicenivå och få kunden eller medarbetaren att känna sig prioriterad.
Jag drivs av utmaningen att coacha människor samt att utveckla arbetssättet till att bli mer effektivt, lönsamt och trivsamt. Målbilder och tydliga resultat är viktigt för mig. Brinner för affären.

Som person skulle jag beskriva mig själv som nyfiken, social
och med en grundläggande positiv inställning till livet.
Fritiden tillbringar jag gärna i en båt på västkusten
eller på en mountainbike i skogen.

Jonas Andersson
Jonas AnderssonSäljare
jonas.andersson@intergate.se | 072 167 25 55

Drivs av tekniska problemlösningar och skapa kundrelationer. Åker gärna ut till kund för att kunna ge råd om vilka produkter som passar på vilken plats.

Utgår från Tjörn men är väldigt mobil.

Ola Thieme
Ola ThiemeSäljare
ola@intergate.se | 072 975 03 33

Trivs väldigt bra med kundkontakten och gillar verkligen problemlösning. Teknikerbakgrund.

Gillar sport och främst motorsport. Kör gärna MC.

Helene Hogengård
Helene HogengårdKommunikationsansvarig och säljare
helene.hogengard@intergate.se | 070 865 47 74

Tycker jag har världens bästa roll hos Intergate. Att både träffa kunden IRL i skarpt läge och sedan kunna använda den insikten och kunskapen i kommunikationen. Ett ultimat sätt att koppla samman verkligheten med marknadsföringen. Utmaningar ger mig bara drivkraft. Jag är lösningsorienterad, kreativ och pratglad.
Min passion är hästar, jag älskar lakrits och choklad, har lastbilskort, havet och skogen är helt nödvändigt.

Trude Andreasson
Trude AndreassonHR- och löneansvarig
trude@intergate.se

Det bästa är att få jobba med personal och få vara delaktig i hela bolaget. Engagemanget i personalen så är gediget. Alla vill att det ska gå bra och stävar mot samma mål. Utbildad dragkampsdomare, ponnymamma, älskar värme och nittioprocentig choklad.

Anna Maltesson
Anna MaltessonInköp, reservdelar och lager
anna.maltesson@intergate.se

Trivs toppenbra på Intergate med alla goa kollegor, som är otroligt duktiga och kunniga på sina jobb. Vi jobbar som ett team, men man kan ändå jobba mycket självständigt, vilket gör att man får använda sin kreativitet. Har häst och tävlar i dressyr. Gillar även fina bilar, favoriten är Corvette -68.

Louise Olsson
Louise OlssonEkonomiassistent
louise.olsson@intergate.se

Det bästa med mitt jobb är att få vara en del av ett företag där det finns en tydlig målsättning, en hög kunskapsnivå bland medarbetarna och framför allt ett stort driv och engagemang. Här får varje individ chansen att utvecklas. Lägger alldeles för många timmar i stallet, gillar att träna och baka kakor!

Kristian LarsenProjektledare/Servicechef
kristian.larsen@intergate.se | 070 201 70 10

Kristian är vår projektledare som i sin roll som servicechef har en riktigt gedigen teknisk grund. En stor tillgång för våra kunder och större projekt.