Intergate erbjuder industri- och fordonsgrindar med hög prestanda och stor pålitlighet.

Grindar är ett utmärkt sätt att avgränsa obehörig rörelse såsom trafik från fordon, gångtrafikanter och djur från behörigt tillträde.

Intergate erbjuder olika typer av fordonsgrindar med hög prestanda, pålitlighet och kvalitet.
Vi erbjuder allt från manuella till helautomatiska motordrivna grindar i olika utföranden, storlekar och rörelsehastigheter för att uppnå den optimala lösningen för ändamålet.

Söker du en gånggrind för persontrafik, klicka här för att komma till personprodukterna.

I ett samhälle där vi i allt högre grad behöver styra vem som kommer in, behöver vi också kunna öppna för behörig trafik. Intergate levererar grindar för personpassage, men även grindar för fordonstrafik.

Vi kan erbjuda traditionella slag- och skjutgrindar, men även snabbvikgrindar och bomgrinden BLG77 som är ett alternativ om det finns behov av riktigt snabba öppningar. Vi har levererat grindar och bomgrindar till många olika anläggningar, till exempel industrier, försvarsanläggningar och logistikcentraler.

Vilken grind passar var?

Vilken grind som är lämplig beror bland annat på hur ofta den ska öppnas/öppningsfrekvensen, hur snabbt den behöver öppnas och vilken bredd passagen ska ha. Det finns ett antal standardprodukter men vi kan även erbjuda specialanpassade grindar.

Behöver du hög säkerhet och har hög ut- och infartsfrekvens passar snabbvikgrinden Valhalla eller bomgrinden BLG77. Om det endast under vissa tider på dygnet behövs kontroll kan man också installera en traditionell (långsammare) skjutgrind tillsammans med vanliga trafikbommar. Kontakta oss så hittar vi en lösning!

Varför ska du välja grindar från just Halsäng?

Alla Halsängs grindar testas under verkliga omständigheter i flera år och är TÜV-godkända enligt EN13241-1. Halsäng är ledande inom produktion av skjutgrindar, snabbvikgrindar, rotationsgrindar och enheter för områdesskydd i Europa och erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter anpassade för de tidvis svåra väderförhållanden som kan råda i Norden.

Produktöversikt Fordon 2024

Automatic Systems

Våra leverantörer

Halsäng