Tjänsten är tillsatt.

Intergate AB är ett kunskapsföretag som erbjuder lösningar för reglering av fordons- och persontrafik, dvs automatiska bommar, grindar, pollare, personslussar, rotationsgrindar, vändkors mm. Bland våra kunder finns Trafikverket, Försvaret, Polisen, flygplatser, de största hamnarna, Volvo, IKEA mfl. Vi ger våra kunder kvalitativa, långsiktiga lösningar med hjälp av marknadens bredaste produktsortiment.

Vi har en mycket positiv utveckling och behöver därför förstärka organisationen med en projektledare.

Som projektledare tar du vid efter säljaren och ser till att allt som överenskommits också blir till verklighet. Du håller koll på tider, handlar upp underleverantörer, stämmer av att den överenskomna lösningen fungerar på plats, hanterar ÄTA, tar fram dokumentation – både generell och projektspecifik – som t ex byggvarubedömning, arbetsmiljöplaner, miljöplaner, kvalitetsplaner, egenkontrollplaner mm och är spindeln i nätet i våra projekt. Vi söker en person med följande kompetens och erfarenhet:

  • Erfarenhet av entreprenadjuridik
  • Erfarenhet av projektledning
  • Social och trevlig personlighet
  • Strukturerad och välorganiserad
  • Mycket drivande och självgående, sitter inte och väntar på att få arbetsuppgifter
  • Gärna byggnadsingenjör eller motsvarande
  • Tekniskt intresse och förståelse

När det gäller placeringsorten ser vi gärna att du kan vara ett par dagar i veckan på vårt kontor i Stenungsund, men det är inget krav. Du kommer att kunna utgå från ditt hemmakontor och måste vara beredd att resa med flera övernattningar varje vecka. Då vi har många kunder som kräver säkerhetsprövning kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret innan du kan få en anställning.

Kontakta gärna Fredrik Vedin på 0702-22 49 55 om du har frågor. Skicka din ansökan omgående till jobba@intergate.se. Urval sker löpande. Tjänsten tillsätts när vi hittar rätt person.