Är du en engagerad och kunnig servicetekniker som gillar att lösa tekniska utmaningar och trivs i en innovativ miljö?

Som servicetekniker hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att ge högkvalitativ teknisk support och service till våra kunder. Du kommer att ansvara för  installation, underhåll och service av säkerhetsprodukter som till exempel vägbommar, säkerhetsslussar och speedgates. Du kommer också att ha möjligheten att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.

Vi söker dig som har en hög teknisk kompetens och erfarenhet av felsökning och reparation av teknikprodukter. Du är självgående, noggrann och har en passion för att hitta lösningar på komplexa problem. Din förmåga att kommunicera på ett professionellt sätt och bygga förtroendefulla relationer är avgörande för att lyckas i rollen. Du är flexibel och trivs i en föränderlig arbetsmiljö där varje dag kan innebära nya utmaningar. Dessutom är arbetet till stor del självständigt och det kräver därför en noggrann och strukturerad person som kan ta ansvar över sitt egna arbete samtidigt som du genererar goda resultat för kunden.

Du kommer att arbeta inom stora delar av södra Sverige och förväntas ha giltigt B-körkort.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta vår VD: Martin Persson via martin.persson@intergate.se