Automatic Systems från Belgien har 50 års erfarenhet av området och produkterna har hög kvalité, stor tillförlitlighet, lång livslängd och hög genomströmningshastighet.

Det är ingen tillfällighet att man levererat tiotusentals grindar till tunnelbanor i 25 länder samt flera tusen ytterligare grindar till olika applikationer i ytterligare 50-talet länder med totalt ca 90 miljoner dagliga användare.

Automatic Systems

Intergate är certifierad distributör sedan 2001. Certifierad distributör innebär att man har mycket hög kunskap om produkterna, egna utbildade installatörer samt möjligheter att erbjuda kunderna en god service.

ReferenslistaProduktöversikt

Vändkors TriLane TL2

TRS37x är en serie rotationsgrindar från välkända Automatic Systems. De finns med 3 eller 4 roterande hinder, i enkel- eller dubbelutförande, samtliga med enkel- eller dubbelriktad trafik.

Broschyr TRS37x

Vändkors TriLane TL2

Rotationsgrinden TRS370 P är en variant av den robusta och mycket driftsäkra TRS370, men med transparenta hinder i klar akrylplast. Designen gör att den passar mycket bra in i inomhusmiljöer.

Läs mer

Vändkors TriLane TL2

Rotationsgrinden TRS370 från Automatic Systems som är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt.

TRS370 har tre roterande hinder (120°) i enkelutförande.

Läs mer CAD-ritning BIM (.rfa)

Vändkors TriLane TL2

Rotationsgrinden TRS371 från Automatic Systems som är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt. TRS371 har fyra roterande hinder (90°) i enkelutförande.

Läs mer CAD-ritning

Vändkors TriLane TL2
Rotationsgrinden TRS372 från Automatic Systems är avsedd för dubbelriktad trafik och aktiveras manuellt. TRS372 har tre roterande hinder (120°) i dubbelutförande med två separata passager.
Vändkors TriLane TL2

Säkerhetsgrinden TRS PMR är utformad för att släppa igenom personer med nedsatt rörelseförmåga. Grinden är dubbelriktad och manövreras manuellt eller motordriven. Passar perfekt ihop med TRS37x produktlinje av rotationsgrindar, sida vid sida eller som en helt fristående grind.

Läs mer